top of page

2021 en meer

Het jaar 2021 is alweer één maand onderweg. Alhoewel de dagen nog kort en koud zijn is het goed om al concrete plannen te maken voor het komende jaar. Zelfs in de wetenschap dat deze plannen wellicht nooit werkelijkheid worden. De voorpret is vaak net zoveel waard als de ervaring zelf, dus....wat zijn je plannen?


Wij hebben besloten om in juni de Trois Ballons te fietsen (indien mogelijk). Dit zou onze tweede keer worden, maar dit keer met de beroemde en beruchte Planche des Belles Filles.

De Vogezen is voor ons een paradijs om de hoek, het is op ruim 600 kilometer een walhalla voor klimmende Nederlanders, zelfs voor een weekend (oké, dan moet je een beetje gek zijn). Stap vrijdag na je werk in de auto en je zit met een beetje mazzel voor middernacht aan een stevig glas wijn met een stukje brood en een kaasje om vervolgens te genieten van het bergachtige landschap. Beklimmingen als de 'Le Petit Ballon, Grand Ballon, Col de Hundsbruck, Les Chevreres en natuurlijk de Ballon d'Alsace. Er is genoeg te doen voor jong en oud.


Op 4 juni zullen wij (indien de maatregelen dit toelaten) in de auto stappen voor een nieuwe cyclo op zaterdag 5 juni, de Trois Ballons. 210 kilometer met 4500 hoogtemeters, dat klinkt als een tocht waarvoor je aan de bak moet. Des te meer een reden om je er nu voor in te schrijven. Of het nu doorgaat of niet, we geven onszelf een mooi doel om naar toe werken. We hebben een excuus om nu de kou in te gaan, de regen voor lief te nemen en de spanning weer op de benen te zetten.


Het maakt niet uit wat je gaat doen, maar bedenk een mooi doel en 'Go for it'! Have fun.


112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page