top of page

MHC Ladie Ride 2018 was top!

Bijgewerkt op: 8 nov. 2018

Op zaterdag 6 oktober zijn 10 dames gestart aan onze eerste editie van de MHC Ladies Ride. Er werden twee afstanden gereden, de 150 en de 100 kilometer met een fantastische route met onder andere de Amerongse Berg, de Italiaanse weg en natuurlijk de Posbank. We zijn niet voor niets de Mountain 'High' Chasers.

Bubbels bij de finish!

Voor ons is het een gekke gewaarwording, spullen klaarleggen, reepjes tellen en de banden oppompen maar wel in je spijkerbroek de deur uit. Toch zeggen we tegen elkaar dat we er ontzettend veel zin in hebben en dat is niet gelogen! Het organiseren van een fietsevent geeft (bijna) net zoveel voldoening als het rijden van een event, en helemaal wanneer je dit voor 11 bloedfanatieke vrouwen mag doen!


Waarom is er geen tocht voor ons.....?


Zo’n half jaar geleden toen wij met 10 mannen de MHC 300 hebben gereden kwamen er wat opmerkingen uit het vrouwelijke kamp. Waarom is er geen tocht voor ons? Een terechte opmerking! Op een zonnige zomeravond onder het genot van een glaasje wijn hebben we de eerste plannen gesmeden voor een MHC Ladies Ride. De route, de afstand en natuurlijk de logistiek. Ons uitgangspunt, niets is onmogelijk en niets is ons te gek. Al snel hadden we de bouwtekeningen klaar en kon het plan zich verder ontwikkelen en het inschrijven beginnen. Nog geen 6 maanden later staan we in de vroege ochtend bij Slot Zeist en sturen we 10 vrouwen op pad, op pad voor de eerste MHC Ladies Ride.134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page