top of page

Over ons

Erwin Visser

De fiets was niet eens mijn eerste liefde, maar zoals dat vaker het geval is moet je eerst dingen proberen voordat je de ware liefde hebt gevonden. Als sportdocent maar zeker ook als fietser probeer ik mensen mee te nemen in de dingen die ik leuk vind!

  • Instagram - grijze cirkel

Erwin Reijneveld

Je moet een beetje gek zijn, en dat is vaak wat ik hoor. Mijn bezieling voor deze sport is zo groot dat het meer is geworden dan een hobby.

  • Instagram - grijze cirkel

'Iedereen is in staat een berg op te fietsen, het is maar net hoe hoog en hoe zwaar je hem voor jezelf maakt'.

Onze Missie

In 2014 kreeg Erwin R. een boek in handen, Mountain High van Daniel Friebe. Dit boek bevat de 50 meest heroïsche beklimmingen in Europa, na een avond met het boek op schoot besloot Erwin R. van dit boek zijn missie te maken. De 50 meest heroïsche beklimmingen van Europa beklimmen voordat je 50 wordt. Nadat hij ditzelfde boek cadeau heeft gedaan aan Erwin V. besloten ze deze missie samen aan te gaan.

Onze missie; de 50 beklimmingen uit het boek 'Mountain High' beklimmen voor ons 50ste levensjaar en proberen zoveel mogelijk mensen gek te krijgen deel uit te maken van onze missie.

Our Mission

De Bergen

Zoals gezegd is het onze missie om zoveel mogelijk mensen met onze gekte aan te steken. Bij "De Bergen" lees je alles over onze avonturen en kun je bijhouden welke bergen we hebben beklommen en welke bergen we nog mogen doen.

Ga naar de Bergen

STATS

50

50 bergen voordat we 50 jaar oud zijn.

37

Erwin R. heeft er 37 beklommen.

37

Erwin V. heeft er 37 beklommen

2037

Het jaar waarin we de laatste berg beklimmen

bottom of page